Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Jan Plouhar

Jan Plouhar was born on March 14 1982 in Frýdek-Místek Czechoslovakia now Czech Republic. Ve Slunečné ztvárňuje roli Štěpána Vacka bývalého přítele od Týny Popelkové alias Evy Burešové.


Pin By Karolina On Slunecna Wedding Dresses One Shoulder Wedding Dress Wedding

He tells them both that he works in another city for part of the week.

. Jan Dolanský a Jan Plouhar. Jan Plouhar was born on 11061960 and is 60 years old. 2021 Janu Plouharovi táhne na čtyřicet a aktuálně září v oblíbeném primáckém seriálu Slunečná. March 14 1982in Frýdek-Místek Czechoslovakia now Czech Republic Quick Links Biography Awards Photo Gallery.

Go to IMDb page. So how much is Jan Plouhar worth at the age of 39 years old. Jan Plouhar currently lives in Noblesville IN. Feet rating stats 6 total votes 2.

První epizoda znovu rozjetého Viktory show s partnerem Eskeri proti Covidu přivítala hvězdu seriálu Slunečná nebo i kultovního filmu Brak pana Jana Plouhar. View the profiles of people named Jan Plouhar. Jaké mu dali jméno. Join Facebook to connect with Jan Plouhar and others you may know.

Jeho žena Radka Plouharová porodila syna. He is an actor known for 2012 2002 and 2002. This works perfectly until one morning he wakes up in the wrong flat. Biografie 1 Jan Plouhar je český herec velmi výrazný typ se silnou mimikou charismatický vystudoval Janáčkovu konzervatoř má za sebou angažmá v Moravském divadle v Olomouci v Divadle Petra Bezruče Ostrava a v Divadle Rokoko Praha.

Jan Plouhar Actor Jan Plouhar was born on March 14 1982 in Frýdek-Místek Czechoslovakia now Czech Republic. Radostnou novinku oznámil na Instagramu sám Plouhar. Hvězda seriálu Slunečná herec Jan Plouhar je otcem. února 2022 2019 Herce Jana Plouhara znají televizní diváci nejen jako sympaťáka z Velmi křehkých vztahů.

Seriálový Štěpán Vacek se pochlubil fotkou syna který dostal tradiční české jméno Jan po tatínkovi. Directed by Jakub Sommer. Jan Plouhar Net Worth. Check below for more deets about Jan Plouhar.

As in 2022 Jan Plouhars age is 39 years. In the past Jan has also lived in Cicero IN. Manager at Steak Escape is presently Jans occupation. Facebook gives people the power to.

Druhý rozhovor s divadelníky je tady. O narození prvního dítěte informoval herec na svých sociálních sítích kam přidal také. He is from Czechoslovakia now Czech Republic. Herec Jan Plouhar 39 který se proslavil především svou rolí Štěpána Vacka ze seriálu Slunečná se stal poprvé otcem.

As in 2021 Jan Plouhars age is years. Na záporné role je prý Plouhar zvyklý a nevadí mu. Born on March 14 1982 Jan Plouhar hails from Frýdek-Místek Czech Republic. 20022022 přišel na svět.

Více Jan Plouhar ze Slunečné si záporné role užívá Kinotipcz 7. With Jan Plouhar Hana Vagnerová Veronika Kubarová Jirí Hána. S rolí Štěpána ze Slunečné se již sice rozloučil ale teď v životě přijal úlohu novou z herce Jana Plouhara 39 se stal táta. S rolí žárlivého manžela už se rozloučil ve svém životě však naskočil do role nové.

Radostnou událost sdílel na svých sociálních sítích. His net worth has been growing significantly in 2020-2021. We have estimated Jan Plouhars net worth money salary income and assets. Jan Plouhars income source is mostly from being a successful Actor.

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Jan Plouhar studoval na Janáčkově konzervatoři v Ostravě poté byl v angažmá v Moravském divadle v Olomouci v Divadle Petra Bezruče v Ostravě a v Divadle Rokoko v Praze. Hrála s úspěchem i v Činoherním studiu. Poslední dobou se na obrazovkách objevoval také jako násilník Štěpán v seriálu Slunečná.

In reality he stays in the same and moves from apartment to apartment. Join Facebook to connect with Jan Plouhar and others you may know. Jan Plouhar is on Facebook. Other names that Jan uses includes Jan E Babcock Jan E Plouhar Jan E Plouhar Repp Jan B Plouhar and Jane E Plouhar.

A ten dostal jméno po svém otci jmenuje se totiž také Jan. Jan Plouhar was born on March 14 1982 in Frýdek-Místek Czechoslovakia. Z jeho divadelních rolí připomeňme alespoň výraznou roli Spuda v ostravské inscenaci Trainspotting která se mj. 8391 Followers 153 Following 0 Posts - See Instagram photos and videos from Jan Plouhar johny_rocky_horor.

Marek lives alternately with two women. He is an actor known for Cold Sunday 2012 Zatracení 2002 and Brak 2002. He is an actor known for Cold Sunday2012 Zatracení2002 and Brak2002. S manželkou přivítali na světě syna.

Vítejte na neoficiální stránce o hercích. Check below for more deets about Jan Plouhar. Born on Jan Plouhar hails from. Jan Dolanský a Jan Plouhar.


Jan Plouhar Actors Fashion Brooch


Galerie Marek Lambora Prvni Slova O Lasce K Bezdekove Foto 1 Ahaonline Cz In 2021 Crop Tops Women Women S Top


Monika Timkova Sleeveless Top Women S Top Fashion


Jan Plouhar Actors


David Vejrazka Actors

Posting Komentar untuk "Jan Plouhar"